Her ser du 912 fra EAR/Yoshino
  search
  • Her ser du 912 fra EAR/Yoshino

  912

  90.000,00 kr.
  Inkl. moms
  90000
  På lager

  EAR 912 - den ypperste rør baserede full-function(inkl Phono) forforstærker fra Tim de Paravicini

  Farve: Sort
  Antal

  EAR 912 er en kompromisløst opbygget forforstærker med alle tilslutningsmuligheder inklusive 2 grammofonindgange for MM eller MC pickupper. 912 er opbygget med rør og de er af typen PCC 88 fra fabrikken, men ECC 88 kan også benyttes. Der i konstruktionen af 912 brugt mange tiltag til at skabe så fleksibel en forforstærker som muligt og med kredsløbstekniske løsninger der tilsigter den højeste grad af lydkvalitet. 

  Der er to grammofonindgange, der begge via knapper på fronten kan justeres for forstærkning samt for impedans. Vælges en den høje forstærkning forforstærkes signalet af EAR´s egenudviklede trafoer. Der er indbygget massive overstyringsmarginer i grammofonindgangene, noget der er ekstremt vigtigt for en forvrængningsfri gengivelse fra LP-mediet.

  Linietrinnet er ekstremt støjsvagt og med meget lav forvrængning. Det er altid koblet til de to sæt udgangsterminaler over udgangstrafoer, og man kan vælge single-ended eller balanceret drift. Begge sæt udgangsterminaler kan benyttes samtidigt.

  Der er 2 balancerede transformerkoblede indgange og 3 ubalancerede indgange og et tape-loop. Omskiftning mellem signalkilderne sker via relæer. Der benyttes ”interstage” trafoer til at forbinde grammofonforstærker og linieforstærker. Ved at kunne vælge forskellige sekundær vindinger opnår man via en omskifter at kunne indstille forstærkningen mellem fuld forstærkning, -6 dB forstærkning og -12dB forstærkning. 

  DE indbyggede VU metre gør det nemt at vurdere om feks RIAA trinnet er korrekt indstillet i forholdtil den valgte pick-up. Samtidig kan man nemt få et overblik over signal-kildens kvalitet(komprimeret eller ikke komprimeret musik).

  Det ovenstående er kun en kortfattet beskrivelse af EAR 912, som er spækket med en række andre spændende løsninger.

  Du skal lytte til en EAR 912 for at få et indblik i dens ydeevne - det kan ikke beskrives, men skal opleves.