Her ser du 324 fra EAR/Yoshino
  search
  • Her ser du 324 fra EAR/Yoshino

  324

  38.350,00 kr.
  Inkl. moms
  38350
  På lager

  EAR 324, Tim de Paravicini's mesterværk når det gælder transistorbaseret RIAA forstærker.

  Farve: Sort
  Antal

  EAR 324 repræsenterer det ypperste indenfor lydkvalitet fra en grammofon-forforstærker. Dette sammen med en stor brugervenlighed og en stor fleksibilitet ved tilpasning af forforstærkeren til forskellige pick-upper gør den til det oplagte valg for den som vil have det maksimale ud af sine vinyl-plader.

  Den har to indgange for pick-upper, den ene er tiltænkt MC pick-upper og den anden MM pick-upper. Har man behov for to indgange for MC pick-up kan man tilkøbe en EAR MC 4 og tilslutte den til MM indgangen.Indgangen for MC pick-upper benytter EAR´s egne højkvalitets step-up trafoer og man kan vælge 3 forskellige impedanser. 

  Endvidere kan forforstærkerens forstærkining(gain) stilles i tre step, som er praktisk når RIAA forstærkeren skal passes sammen med en linie-forforstærker. 

  Man kan fra fronten vende fasen samt skifte mellem mono og stereo.

  324 har både Single ended og balancerede udgange.

  324 er opbygget med diskrete transistorer og takket være et meget lavt strømforbrug, kan den være tilsluttet konstant for bedste lydkvalitet.

  324 hører til blandt verdens bedste grammofonforforstærkere, så kun en prøvelytning kan give dig et indtryk af, hvor meget du kan hente ud af dine vinyl-plader.