Her ser du REF S fra Benz Micro
  search
  • Her ser du REF S fra Benz Micro

  REF S

  18.300,00 kr.
  Inkl. moms
  18300
  På lager

  Benz Micro Reference S er fjerde generation a denne topklasse MC pick-up.  Den bevægelige masse er meget lav og magnetsystemet er forfinet i forhold til de tidligere udgaver af denne model. Den er forsynet med Micro Ridge diamant for optimal sporing af selv de vanskeligste passager på pladen og samtdig giver denne slibning en utrolig lav forvrængning og sikrer en lav rillestøj.

  Antal

  Benz Micro Reference S er fjerde generation a denne topklasse MC pick-up.  Den bevægelige masse er meget lav og magnetsystemet er forfinet i forhold til de tidligere udgaver af denne model. Den er forsynet med Micro Ridge diamant for optimal sporing af selv de vanskeligste passager på pladen og samtdig giver denne slibning en utrolig lav forvrængning og sikrer en lav rillestøj. Træsorten for  pick-up huset er udvalgt ud fra at give størst mulig dæmpning af vibrationer.

  Klangen fra denne pick-up er ekstremt dynamisk og meget detaljeret og den forlader kun fabrikken efter at den er gennemtestet og prøvelyttet. Målekurve for pick-uppen er vedlagt i den medfølgende trækasse.

  Reference S leveres kun med lav udgangsspænding på 0,26 mV.